Arengufondi investeerimisettevõtte SmartCap juht lahkub

Eesti Arengufondi investeerimisettevõtte SmartCap fondijuht Seppo Ari Sneck lahkub poolte kokkuleppel ametist.

“Seppo Sneck on väga professionaalne fondijuht ja tema usk SmartCapi ja Arengufondi missiooni on tugev”, ütles Arengufondi juhatuse esimees Tõnis Arro. “Seitsme koos töötatud kuu järel mõistsime aga ühiselt, et mitmetes strateegilistes küsimustes näeme asju erinevalt”.

“Vältimaks võimalust, et see SmartCapi sujuva arengu fookust hajutama hakkab, otsustasime pöörata uue lehekülje. SmartCapi portfelliettevõtteid ja meie kavandatavaid investeeringuid muudatus ei mõjuta, nendega igapäevaselt koostööd tegevate professionaalide tiim on tugev, toimib hästi ning töökava on paigas”, lisas Arro.

Uue fondijuhi otsingud on juba käivitunud. Kuni sobiva kandidaadi leidmiseni täidab SmartCapi fondijuhi ning teise juhatuse liikme ülesandeid Arengufondi juhatuse esimees.

* * * * *

Eesti Arengufond

Arengufondi eesmärk on toetada positiivseid muutusi Eesti majanduses investeerimistegevuse, arenguseire- ja kasvuprogrammide kaudu. arengufond.ee

SmartCap

SmartCap on Arengufondi investeerimisettevõte, mis valitseb Finantsinspektsiooni järelvalve all riskikapitalifonde. Täna investeeritakse aktiivselt SmartCap Early Fund II vahendeid rahvusvahelisele turule suunatud noortesse Eesti ettevõtetesse. SmartCapil on suurim Eestis tegutsevate või siin alustanud idufirmade portfell. smartcap.ee

* * * * *

Kontakt:

Tõnis Arro
Juhatuse esimees / Chairman
Eesti Arengufond / Estonian Development Fund
+372 50 48 929
www.arengufond.ee