Arengufond aitab 20 Eesti idufirmal müüki käivitada

Tänasest kuni 9. maini osaleb 20 idufirmat programmis, mille eesmärk on tõsta Eestis tegutsevate idufirmade konkurentsivõimet rahvusvahelisel turul, õpetades neile selleks vajalikke müügi- ja turundusoskuseid.

Eesti Arengufondi toel Tallinnas korraldatavasse programmi valiti 20 idufirmat ligi 50 kandidaadi seast. “Usume, et müügioskus on idufirmade arenguteel määrava tähtsusega. Programmiga anname idufirmadele võimaluse professionaalsete koolitajate ja ekspertide abiga müügiplaanid paika seada ning asuda neid realiseerima,” ütles Startup Estonia juht Mari Vavulski.

Tallinnas käivituva pilootprogrammi viib ellu Suurbritannia innovatsioonikeskus VentureScout, mis ühendab endas ettevõtjaid, endisi suurkorporatsioonide juhte, äriingleid ning ettevõtluseksperte. VentureScout’i meeskond on ellu aidanud 28 iduettevõtet, millest 5 on saavutanud märkimisväärset edu. Lisaks nõustab VentureScout innovatsiooni teemadel ka selliseid suurettevõtteid nagu Siemens, Kraft ja MasterCard.

Müügioskuste arendamise programmis osalevad Eestis tegutsevad idufirmad Funderbeam, Sportlyzer, Sorry as a Service, Signwise, Fleep, ResultsOnAir, Lingvist, Actual Reports, SportID, FlexyPress, CoModule, Nutiteq, Guaana, Plumbr, Timbeter, Toitla, Positiom, GoWorkaBit, DeltaBid ja Deekit.

Müügiprogramm käivitub Startup Estonia programmi raames, mida rahastatakse Euroopa Regionaalfondi vahenditest. Startup Estonia eesmärk on pakkuda koostöös Eesti idufirmade ökosüsteemiga Eesti alustavatele ettevõtjatele lihtsasti mõistetavat ja terviklikku arengukeskkonda ning aidata kaasa ambitsioonikate ja maailmale väärtuslike ettevõtete loomisele ning arendamisele.

Programmi vältel toimuva kohta saab lugeda järgmise kuu aja jooksul Arengufondi blogis: http://blogi.arengufond.ee/

Rohkem infot programmi kohta saab siin: http://www.bit.ly/GGSM15.

Lisainfo:
Mari Vavulski
mari.vavulski@arengufond.ee
Tel 5326 8116