Arengufond pikendab Arenguidee konkursi tähtaega 8. maini

Eesti Arengufondi järjekorras teise Arenguidee konkursi tähtaeg läheneb. Selleks, et anda ideede esitajatele aega juurde, pikeneb konkursi tähtaeg ühe nädala võrra. Ideid saab konkursile esitada 8. maini aadressil www.arenguidee.ee
 
Arengufondi juhatuse esimees Pirko Konsa põhjendas, et konkursi tähtaeg pikeneb, sest mitmed idee esitajad on palunud lisaaega. “Kuna mitmed inimesed on pöördunud me poole ajahädas, pikendasime konkursi tähtaega ühe nädala võrra. Tahame, et esitatud ideed poleks kirjutatud kiirustades, vaid oleks läbimõeldult kirja pandud,” sõnas Konsa. “Lisaks kutsun üles kõiki neid inimesi, kes pole veel konkursil osalemisele mõelnud, oma ideid esitama,” lisas Konsa.
 
Arenguidee konkursi finaal toimub juuni keskel. Finaalis kaitsevad ideede autorid oma viimistletud ideid žürii ning retsensentide ees. Finaalis valitakse välja konkursi võitja, kes saab üheks aastaks 24 000€ suuruse stipendiumi oma idee elluviimiseks. Lisaks rahalisele toele on võitja oodatud töötama Eesti Arengufondi kontoris Tallinnas, kus teda toetab idee elluviimisel Arengufondi professionaalne meeskond. 
 
Konkursi võitja valib välja hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad õiguskantsler Ülle Madise, Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske, 2014. aasta konkursi stipendiaat Kaspar Korjus, Arengufondi nõukogu esimees Ville Jehe ning Arengufondi juhatuse esimees Pirko Konsa. 
 
Eesti Arengufond korraldab tänavu teist korda Arenguidee konkurssi, millega otsitakse häid ideid, mis tõstaksid inimeste elu kvaliteeti Eestis ning arendaksid Eesti majandust. Ideid saab esitada ning esitatud ideid näha ja kommenteerida aadressil www.arenguidee.ee